«Все бесплатные объявления»

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео

Рибацька мишоловка, снасть для душевної риболовлі та відпочинку (відео

ПРАЦЮЄМО! Який знаходиться трохи нижче. ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Продам рибацьку мишоловку, яка при "захопленні" наживки, м"яко спрацьовує, і снасть відразу її ефективно підсікне ви можете подивитися у відео ролику, перевірялося неодноразово на практиці Також коли хвиля, вітер, сильна течія. Або в тому випадку, коли видимість обмежена, під час нічної риболовлі, так як при звичайному ручному підсіканні. Ціна - 99 грн.
рибацьку мишоловку використовують для лову і дрібних, вага 98 гр. Для надійності при закиданні вудильник і цю снасть додатково з все детально написано.
Алгоритм самого процесу, головним елементом рибацької мишоловки є спеціальна якісна пружина, є два механізми регулювання яка не рве губи під час спрацьовування
це дуже зручно адже мінімальний натяг оснащення викликає швидкий ривок пружини,
тому що вона дуже компактна. Простіше щоб вона знаходилася на вудилище постійно, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна. І Хорошої Вам Рибалки! Пристрій миттєво спрацьовує та виконує точну підсічку. (перевірено на практиці), а м" рибацька мишоловка не дряпає вудилище, як ловити на цю снасть,
Коли леска натягується, знахідка для любителів половити на кілька вудилищ, дана снасть допоможе рибалці не пропустити клювання при її тривалому очікуванні. Коли ви поєднуєте відпочинок та рибалку.
на вайбер можу скинути більше фотографій. (викладка), для спокою можна підкласти гуму в зону захоплення прищіпки. Укрпоштою та іншими кур (потягне наживку) в комплекті йде інструкція, ( відправляємо в будь-який регіон новою поштою, ).
а також вона чудово поєднується в комплекті з вудилищними підставками. І більших риб. Для цього вам достатньо налаштувати силу натягу пружини та чутливість снасті ( язково чіпляти щоразу на вудлище цю снасть, ).
тобто клювання до берега. "єднують нейлоновим хомутом. Зовсім необов" коли клювання дуже слабке. Яко чіпляє рибу за губу, чіпляючи рибу за губу. Внаслідок чого риба опиняється на гачку. Якщо відбувається клювання не на натяг
рибацьку мишоловку можна використовувати окремо, довжина снасті 14 см,
то рано чи пізно риба ворухнеться ліворуч або праворуч
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Рибацька мишоловка снасть для душевної риболовлі та відпочинку відео»
Это моё объявление