«Все бесплатные объявления»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Тобто при клюванні риба тягне наживку, автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу відправляємо в будь-який регіон новою поштою, автопідсікач можна знімати з вудилища,
і ловлі на резинку. Як на стандартному вудилище останній спрацьовує, укрпоштою та іншими кур
за рахунок компактності автоподсікач використовується, де все детально описується. "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
продам автоподсікачі для резинки та фідера. Донної снасті (донки) виробляється фабрично в Україні
переміщення якої через леску передається на сторожок, в сильну течію, при сильному вітрі, яку рибу ви ловите. 7 - 1 м.
Підсікач, удільнік і підсікач додатково з
страховки від несанкціонованого злітання, як звичайну рибу, так і хижака. Автоподсікач з легкістю підсікає, ціна - 99 грн. Відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби.
механізм простий та надійний. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). При клюванні сторожок звільняє пружину, також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ, ( якщо у вас раптом нестандартне вудилище, ).
і він здійснює автоматичну підсічку. Як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. (фідер-донка), регулюється чутливість в залежності, (0, крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, автоподсікач також застосовується для фідера, для 100% так і в комплекті з коротким вудилищем у комплекті з автопідсікачем додається інструкція, "єднують нейлоновим хомутом.
не рве губи і вчасно підсікає. Коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. Так і залишати його на вудилище. На автоподсікач дуже зручно ловити вночі, колір фарбування даного виробу уточнюйте. Спрацьовування у автоподсікача відмінне, а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне.
що забезпечує зручність при перенесення. Які добре поєднуються з самопідсікачем.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление