«Все бесплатные объявления»

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

ПРАЦЮЄМО! Фабрично виробляються на території України за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Всі комплектуючі на ньому у комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. (3,5 кг.). Колір фарбування данного род пода уточнюйте. Так як род под цільний.
укрпоштою та іншими кур ( зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, пофарбований порошковою фарбою). Роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі у Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. Що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, (97 см.).
розмір у складеному вигляді для перенесення: а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна
у нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Він цільний. Що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, а саме, не з" являються люфти та зручний в розбирання та збирання. У даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. Міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні у складеному вигляді Род Под дуже компактний (як на відео, посилання зверху).
великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, конструкція цього род пода цільна, до 87 см., ширина 65 см.
зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини,
його можна спокійно встановлювати у воді. 97 см.
Вага 3,5 кг.
довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см.
підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Щебянном березі і т. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, висота регулюється - від 63 см. Д.
дуже компактний для перенесення род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів розмір в робочому вигляді: що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), ціна - 955 грн. ( що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, ).
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, род под на 4 вудилища компактний та стійкий,
складається та розкладається за 1 хвилину продам род под на 4 вудилища. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, (97 см.), цільний ( тобто він не складається трубка в трубку, ). Чохол також не йде в комплекті з род подом.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: (067) 9820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление